Naslovnica Vijesti Hrvatska Finoteka – središnje mjesto za kupnju i prodaju hrane direktno od proizvođača!

Finoteka – središnje mjesto za kupnju i prodaju hrane direktno od proizvođača!

Nudi li Vaša tvrtka proizvode ili usluge poljoprivrednicima?

Ukoliko Vaša tvrtka nudi bilo koju vrstu opreme, repromaterijala ili usluge za poljoprivredu (npr. radne i poljoprivredne strojeve, sredstva za zaštitu bilja, sjemensku robu, sadnice, gnojiva, supstrate, uslugu otkupa poljoprivrednih proizvoda ili bilo koje druge proizvode ili usluge), tada će Vam informacije koje slijede svakako biti od koristi.

www.FINOTEKA.com centralno je mjesto u Republici Hrvatskoj za prodaju i kupnju domaće hrane izravno od proizvođača. Projekt postoji već 5 godina, a u njega se do sada uključilo oko 2000 proizvođača hrane s područja cijele RH! U posljednjih nekoliko godina u ovaj projekt uključili su se i najjači hrvatski mediji, pojedine županije, gradovi, općine te mnogi drugi partneri koji sponzoriraju projekt.

U sklopu toga, još od 2009. godine postoji i jedinstvena tražilica repromaterijala i opreme za poljoprivredu FINOTEKA.OPREMA. Ovaj uhodani internet sustav, jedini takav u RH, već godinama uspješno povezuje ponuđače opreme i repromaterijala s poljoprivrednicima. Bitno je reći da je do sada ova uskospecijalizirana usluga bila pružana isključivo ekskluzivnim partnerima projekta FINOTEKA.com pa je
moguće da za nju još niste čuli! To znači da su se proteklih godina sklapali godišnji ekskluzivni ugovori sa samo nekoliko tvrtki koje nude opremu, repromaterijal i ostalo poljoprivrednicima, zbog čega je ova usluga pružana samo tim pojedinim tvrtkama.

Zbog učestalih upita tvrtki koje žele ponuditi određene proizvode ili usluge poljoprivrednicima, nedavno je odlučeno da se i svim ostalim zainteresiranim tvrtkama iz ove branše omogući da se pomoću projekta FINOTEKA.com povežu s tisućama proizvođača hrane. Cilj nam je na jednom mjestu prezentirati kompletnu ponudu repromaterijala i opreme za hrvatske poljoprivrednike!

Dakle nakon nekoliko godina ekskluziviteta, projekt je otvoren i za Vašu tvrtku te Vas stoga pozivamo da iskoristite ogromne prednosti ciljanog marketinga kroz projekt FINOTEKA.com. Uključite se već sada i povežite se s tisućama proizvođača hrane!

Cijena ove usluge za tvrtke koje žele ponuditi proizvode i usluge poljoprivrednicima zaista je zanemariva! Za poljoprivrednike je usluga besplatna.

Detaljnije informacije o projektu, o mogućnostima tražilice FINOTEKA.OPREMA ili o cijeni usluge za Vašu tvrtku možete dobiti na e-mail već sada! Nazovite 040/821-501 ili se obratite na e-mail info@finoteka.com.

(promidžbeni tekst)

Komentirajte