Naslovnica Sport Nogomet Ekspresna pobjeda crveno-bijelih

Ekspresna pobjeda crveno-bijelih

Furioznim početkom Segesta riješila prvenstveni susret s Dubravom. U prve 3,5 minute Igor Prijić postigao hat-trick, možda i najbrži u povijesti nogometne igre.

Već u prvom napadu, nakon samo 10-ak sekundi igre, Segesta je došla u vodstvo. Prijić se prošetao kroz gostujuću obranu i poentirao s lakoćom. Sličan scenarij i kod drugog pogotka, koji je uslijedio čim je Dubrava izvela loptu s centra. Oduzeta lopta upućena je nedavnopridošlom pojačanju u sisačkim redovima i vratar Kovčić ponovno je bio nemoćan. Na semaforu je pisalo 2:0, a još svi gledatelji nisu ni zauzeli svoja mjesta.
Novo veselje stiglo je također nenadano brzo. Prepričavanja prva dva pogotka još su trajala, a Prijić je na asisteniciju Šesta već slavio svoj treći pogodak. Ako je itko ikada postigao hat-trick u samo 3,5 minute, sad je dobio konkurenciju u liku i djelu Osječanina u dresu najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba.
Segesta je do svog četvrtog zgoditka došla u 23. minuti. Sve je počelo od, pogađate, Prijića, koji nesebično upošljava brzog Šesta, a ovaj ne propušta se upisati u listu strijelaca.
Nastavak igre ponudio je prilike na obje strane, ali promjene rezultata nije bilo. Dogodio se nakon odmora na poluvremenu, po obrascu iz prvog dijela, odmah po kretanju s centra. Ali ovog puta glavni akter je gostujući napadač Baučić. Stuštio se po desnom boku i izbio pred kapetana domaćih, vratara Dolenčića, te ga smireno matirao preciznim prizemnim udarcem. Igrala se 46. minuta. Preostali period igre bio je sušan i za oba golama ne previše stresan.
Takav bi trebao biti i prvi razgovor novog trenera Segeste sa svojima igračima. Dario Kovačević, pomoćni trener otišlome Braoviću, poklonio je Ivici Vidoviću dobru atmosferu u svlačionici. A toga je, možda, i manjkalo do sada. Segesta 15. rujna gostuje u Vrbovcu, a 22. rujna na svom terenu igra s Trnjem.

3. HNL Središte, 4. kolo Sisak, 12.09.2012. Gradski stadion Sisak, gledatelja 250

HNK Segesta – NK Dubrava 4:1 (4:0)

Sudac: Matija Šulentić ( Velika Gorica), 1. pomoćni: Fabijan Šekerija (Velika Gorica), 2. pomoćni: Luka Dermišek (Kloštar Ivanić), 4. sudac: Nikola Šimunović (Velika Gorica) Delegat: Boško Vukušić (Zagreb)

HNK Segesta Dolenčić, Tabaković, Borković, Zeba, Bezić (55. Duvnjak), Marčinković, Svetopetrić, Lovrić, Šest (60. Ćurić), Garba (69. Eberl), Prijić Trener: Dario Kovačević

NK Dubrava Kovčić, Mihovec (46. Ladan), Jukić, Ćutić, Krajnović, Baučić, Palić, Kanjuh (46. Ćibarić), Kovačec (54. Tokić), Maloča, Karamatić Trener: Željko Dacer

Strijelci: 1:0, Prijić (1. minuta), 2:0, Prijić (2. minuta), 3:0, Prijić (4. minuta), 4:0, Šest (23. minuta), 4:1 Baučić (46. minuta)

Komentirajte
Podijeli objavu