Naslovnica Vijesti Sisak Drugi rođendan udruga Green Hill slavi u SKWHAT-u

Drugi rođendan udruga Green Hill slavi u SKWHAT-u

Udruga za promicanje kulture Zeleni brijeg ili poznatijeg naziva Green Hill slavi ove subote, 8. prosinca, svoj 2. rođendan.

Udruga je osnovana je 12. prosinca 2016. godine. Vođeni zajedničkom vizijom Siska kao grada koji ima potencijala biti melting pot kvalitetnih ideja i ljudi, trojica mladića odlučila su uzeti stvar u svoje ruke. Statut je predan i Udruga je dobila zeleno svjetlo. Ideja o osnivanju nove udruge, svježa lica i misao o participaciji u oblikovanju sadržaja u vlastitom gradu oduševila je mnoge zbog čega nije bilo teško okupiti tim mladih, pametnih i kreativnih istomišljenika željnih promjena.

Vremenom se taj krug širio pa tako Udruga danas broji 69 članova, a iza sebe ima 6 glazbenih događanja, 2 izložbe s ukupno 14 ostvarenih suradnji. Ono što je bitno napomenuti jest da je prije godinu dana Udruga Zeleni brijeg službeno postala i dio Koordinacije udruga mladih Siska čije je sjedište u prostoru Kluba mladih Skwhat što je pozitivno utjecalo i na ponudu samog Kluba, osobito onu vezanu uz hip-hop glazbu koju mladi Siščani nisu imali priliku često čuti.

Kako bi vas i ove godine podsjetili na lijepe trenutke koje ste proveli s njima, članovi Udruge Green Hill 8. prosinca organiziraju drugi po redu besplatni rođendanski party u Klubu mladih Skwhat.

Kao i prošle godine, uz bogat glazbeni program očekuje vas i izložba radova Zijada Zike Fazlića naziva “Sisak 4D” čije je otvorenje predviđeno za 20 sati.

Od 22 sata počinju nastupi lokalnih izvođača, uz jedno gostovanje iz Zagreba, pa ćete tako u Skwhat-u ove subote imati priliku poslušati sisačke rockere, repere te dva izvođača sa scene elektronske glazbe.

Od 20 sati počinje i velika nagradna igra o kojoj ćete više informacija dobiti na mjestu događaja.
Timeline:

20:00 sati – Otvorenje izložbe radova “Sisak 4D” Zijada Zike Fazlića
20:00 sati – Početak nagradne igre
22:00 sata – Pristojni jeleni
24.00 sata – Fullhouse & Repulje
02.00 sata – ZELEktro ( TOXIC – ZG / CELLA – AREA53)

 

Komentirajte