Naslovnica Izbori Parlamentarni izbori 2016 Domovinska koalicija predstavila kandidate za 6. izbornu jedinicu

Domovinska koalicija predstavila kandidate za 6. izbornu jedinicu

HSP AS odnosno Domovinska koalicija koju još čine DESNO, USP, HKDU dr. Marko Veselica i HDS 27.08.2016 u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta „Velika Gorica“ u Velikoj Gorici na konferenciji za medije službeno su predstavili listu kandidata i Program s kojim će izaći pred birače za VI. Izbornu jedinicu.

Listu Domovinske koalicije za VI. Izbornu jedinicu predstavio je nositelj koalicijske liste HSP AS odnosno Domovinske koalicije za VI. izbornu jedinicu nekadašnji istaknuti pravaški saborski zastupnik u 3 mandata mr. sc. Miroslav Rožić.

„Domovinska koalicija u VI. Izbornoj jedini oslonjena je istaknute pojedince koji su svojim djelovanjem na znanstvenom, gospodarskom i društvenom području itekako prepoznati u zajednici. Glas za listu broj 4 građanima je sigurniji nego novac u trezorima Hrvatske narodne banke. Isto tako, uvjereni smo kako su birači itekako svjesni kako oni koji su u Hrvatskoj stvorili probleme u proteklih 25 godina, nemaju kapacitete da iste te probleme i riješe, već priliku moraju dobiti osobe i programi koji nude novi put u odnosu na duopolnu politiku koju su provodili HDZ i SDP“, naglasio je mr. sc. Miroslav Rožić.

Vijećnica HSP AS u Skupštini Zagrebačke županije, članica Predsjedništva stranke iz Velike Gorice i kandidatkinja na koalicijskoj listi za VI. Izbornu jedinicu Vlatka Kovač bacc. oec., istaknula je kako je ova lista Domovinske koalicije, kao i u svim ostalim izbornim jedinicama, sa zadovoljstvom sastavljena od velikog broja žena. „Svjesni smo svih problema koji muče stanovnike od Peščenice, Siska, Petrinje i drugih gradova i općina na ovom području. Vrijeme je da građani izborima napokon pristupe na temelju Programa koje im nude političke stranke, a ne temeljem lažnih obećanja koja u proteklih 25 godina niti u jednom segmentu od strane tzv. „velikih stranaka“ nisu ispunjena“, zaključila je Vlatka Kovač bacc. oec.

Komentirajte