Naslovnica Vijesti Kultura Dobitnici ulaznica za The Men Show u Domu kulture

Dobitnici ulaznica za The Men Show u Domu kulture

Darko Baitella, Neven Bukovac, Dijana Frgić, Adriana Galina, Tilda Gašparin, Krunoslav Haramustek, Mirta Repač, Martina Rožanković, Azra Šarić i Dragana Unetić dobitnici su po jedne ulaznice za stand up predstavu The Men Show koja će se održati u ponedjeljak, 27. svibnja, od 20,30 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine.

Ulaznice će dobitnike čekati na ulazu u Domu kulture prije početka predstave.

Jedna od najpopularnijih hrvatskih stand up predstava o sigurno najpopularnijoj temi, muško ženskim odnosima, stiže u Sisak.

The Men Show predstava je u kojoj na pozornicu izlaze četvorica stalnih komičara zagrebačkog Studija Smijeha, zaručeni Tin Sedlar, svježe oženjeni Goran Vinčić, samac Tihomir Paravina i Marko Dejanović koji je u braku i ima dijete. Svaki od njih iz svog kuta i u svom unikatnom stilu izaziva salve smijeha pričajući o ženama, odnosima sa ženama, problemima muškarca u modernom svijetu…

Predstavu izvode u Kristalnoj Kocki Vedrine, u ponedjeljak 27. svibnja od 20.30 sati. Ulaznice se u pretprodaji prodaju po cijeni od 50kn, dok su na dan predstave 60kn. Može ih se kupiti u Ghetaldus optici u Kauflandu Sisak ili preko online prodaje sustava Entrio.

Također, ako nešto ulaznica ostane u prodaji za kupiti na dan, prodavati će se na ulazu u dvoranu sat vremena prije.

Kakva je atmosfera na The Men Showu možete naslutiti ako bacite oko na ovaj video:
https://youtu.be/yQH7xgii9hE

Komentirajte