Naslovnica Sport Ostali sportovi Devet medalja za karatiste Kondure

Devet medalja za karatiste Kondure

Dana 18.05.2019. godine karatisti “Kondure” nastupili su na turniru “10. Podravina – Đurđevac open 2019.” u Đurđevcu, na kojem je nastupio 321 natjecatelj iz 29 kluba i tri države.

Za “Konduru” su nastupili Franko-Vujanić Balog, Josip Vuković, Lea i Leon Pavković, Dora Kerkez, Klara Balog, Bruno Paša i Niko Hobor. Karatisti „Kondure“ su i na ovom turniru ostvarili odlične rezultate te su ukupno osvojili 9 medalja od kojih jednu zlatnu, tri srebrne i pet brončanih.

Najmlađi karatisti „Kondure“ Franko Vujanić- Balog i Josip Vuković ostvarili su odlične nastupe te su u kategoriji kate cicibani open osvojili brončane medalje. Od Franka to nije bilo sve, te je nastupio u starijoj kategoriji kate mlađi učenici gdje je osvojio brončanu medalju. Svakako je za napomenuti da je Franko od natjecatelja u navedenoj kategoriji mlađi skoro i do 4 godine.

Lea Pavković je u kategoriji kata učenice odličnim nastupima osvojila srebrnu medalju. Dora Kerkez je u kategoriji kata učenice osvojila brončanu medalju, dok je u borbama mlađe učenice – 28 osvojila zlatnu medalju. Bruno Paša, Niko Hobor i Leon Pavković su osvojili srebrnu medalju u kategoriji kate ekipno mlađi kadeti. Bruno Paša je osvojio brončanu medalju u kategoriji kata kadeti open, dok je u borbama mlađi kadeti -48 osvojio srebrnu medalju.

Komentirajte