Naslovnica Sport Ostali sportovi Devet medalja za karatiste Kondure

Devet medalja za karatiste Kondure

Dana 16.02.2019. godine karatisti “Kondure” nastupili su na turniru „7. Međunarodni Karate Grobničan Kup “ u Čavlima, na kojem je nastupilo ukupno 612 natjecatelja iz 56 kluba i tri države.

Za klub su nastupili Dora Kerkez, Lea, Bartoli Leon Pavković, Niko Hobor, Bruno Paša, Martina Vrbanac, Lana Barušić, Klara Balog i Franko Vujanić- Balog.

Karatisti su i ovaj put ostvarili odlične rezultate te su tako osvojili ukupno devet medalja, od kojih su jedna zlatna, 4 srebrne i 4 brončane.

Lea Pavković je u kategoriji kate cicibanke open osvojila brončanu medalju, dok je u kategoriji kumite cicibanke + 26 također osvojila brončanu medalju, Dora Kerkez je u kategoriji mlađe učenice open osvojila srebrnu medalju, dok je u kategoriji kate učenice open osvojila brončanu medalju, Lana Barišić je u kategoriji kate cicibanke osvojila srebrnu medalju.

Franko Vujanić-Balog je u kategoriji cicibani open osvojio zlatnu medalju.

Svakako je za pohvaliti da su karatisti Kondure ukupno osvojili četiri medalje u različitim dobnim kategorijama kate open, što je zaista veliki uspjeh.

Dora, Lea i Lana su osvojile brončanu medalju u kategoriji ekipa kate mlađe učenice dok su Leon, Bruno i Niko osvojili srebrnu medalju u kategoriji ekipa kate mlađi kadeti.

Bruno Paša je u kategoriji kumite mlađi kadeti -48 osvojio srebrnu medalju.

Također su i ostali karatisti zabilježili kvalitetne nastupe ali su ovaj put medalje izostale.

Kondura je u poretku kate zauzeo visoko osmo mjesto te je uspjeh time veći kada se uzme u obzir da klub nema još niti tri godine postojanja.

Komentirajte