Naslovnica Vijesti Hrvatska Depeche mode 23. svibnja na Maksimiru

Depeche mode 23. svibnja na Maksimiru

Omiljeni bend hrvatske publike, Depeche mode, dolazi opet u Zagreb! Iako je koncert najavljen za zagrebački Hipodrom, menadžment se ipak odlučio za stadion Maksimir budući su svi koncerti na europskom dijelu turneje smješteni na velike stadione.

Ulaznice za koncert na kojem se mora biti viđen su u prodaji od petka, 26.10.2012. na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr. Pripremite se za veliki spektakl koji će se održati 23. svibnja na stadionu Maksimir u Zagrebu!

Kapacitet stadiona će biti smanjen na 25.000 posjetitelja. Pozornica će biti smještena na istočnoj strani stadiona, te je u prodaji samo zapadna tribina: gore i dolje, travnjak i fan pit.

Depeche Mode, bend koji je redefinirao shvaćanje glazbe, sljedeće ljeto kreće na veličanstvenu, revolucionarnu turneju po Europi koja će bez sumnje biti glazbeni vrhunac 2013. godine. Depeche Mode senzaciju doživjet će i hrvatska publika na domaćem terenu – u Zagrebu.

Sukladno promjeni mjesta održavanja koncerta došlo je i do promjene u cijenama ulaznica.

Redovne cijene ulaznica:
Zapad dolje: 500 kn
Zapad gore: 350 kn
Fan pit: 400 kn
Stajanje: 350 kn

Cijene s popustom (prvih 2000*):
Zapad dolje: 450 kn
Zapad gore: 300 kn
Fan pit: 350 kn
Stajanje: 300 kn

Za najveće i najbrže fanove – prvih 2000 ulaznica prodaju se s popustom od 50 kuna.

***Ulaznice za koncert mogu se kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate!
*** Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT ostvaruju posebne pogodnosti. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!

Prva glazbena knjižara, Rockmark, snizila je cijenu Depeche Mode biografije. Svaki kupac ulaznice za koncert Depeche Modea za svega 30 kuna može kupiti jedinu do sada objavljenu biografiju benda u Hrvatskoj. Prilika koja se ne propušta!
Biografiju po akcijskoj cijeni od 30 kuna je moguće kupiti samo u Rockmarku i uredu Adrie Entertainmet. Akcija traje do isteka zaliha.

Ovo će biti prvi njihovi nastupi uživo nakon iznimno uspješne 2009/2010 Tour of the Universe za vrijeme koje su svirali na 142 koncerta te oborili rekorde prodaje s više od 2.5. milijuna prodanih ulaznica. Obilježavajući preko tri desetljeća na vrhu glazbenog obzora, s više od 100 milijuna prodanih albuma, Depeche Mode su većinu ove godine proveli radeći na njhovom željno iščekujućem 13. studijskom albumu koji slijedi album ‘Sounds Of The Universe’ iz 2009., a  biti će objavljen u proljeće..

“Uzbuđen sam zbog novog albuma,” kaže Dave Gahan, “I također sam jako uzbuđen što se vračamo na turneju!”

Komentirajte