Naslovnica Vijesti SMŽ Darinko Dumbović na čelu županijskih Reformista

Darinko Dumbović na čelu županijskih Reformista

Darinko Dumbović, petrinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Narodne strane Reformista, jednoglasno je izabran za predsjednika Županijske organizacije te stranke u Sisačko-moslavačkoj županiji. Njegovi zamjenici su Marija Pukec Žigić i Jasna Vrbanus, a tajnik organizacije je Darko Lipovac.

Zahvalivši na izboru Dumbović je rekao kako jedan čovjek može činiti razliku te istaknuo da je ponosan na članove Reformista.

“Ključ su uspjeha projekti. Mi u Petrinji napadamo milijardu kuna od projekata, zbog čega mnogi zavide Petrinji. Važno je u tome i što Reformisti imaju svog saborskog zastupnika. Imamo kvalitetan kadar i ljude u stranci. Mi još imamo najmanje 60 posto organizacija po Sisačko-moslavačkoj županiji koje moramo organizirati. Želimo doći do onih ljudi i pojedinaca koji prepoznaju Reformiste kao ljude koji žele napraviti reforme i promjene u lokalnim sredinama“, istakao je Dumbović.

„Želimo reći drugima, da, mi smo ovdje jadni, mi smo ovdje na neki način ostavljeni i napušteni od svih, pa i države, pa se moramo sami organizirati s mladim i kvalitetnim ljudima. Oni su ti koji su aplicirali na projekte, oni su ti koji se razumiju u projekte i mislim da to treba biti svijetla točka kako doći do izvanproračunskih sredstava. To je naša prednost, jer mi ne funkcioniramo na ideologijama, nego na onome što čovjek može sutra osjetiti i vidjeti da se nešto mijenja, da se standard i kvaliteta života kroz komunalnu i društvenu infrastrukturu, može doći do više razine. To je politika“, kazao je Dumbović.

(portal53.hr, sisak.info)

Komentirajte