Naslovnica Vijesti Sisak Božićni grad u Sisku ove godine, prijavite se za sudjelovanje

Božićni grad u Sisku ove godine, prijavite se za sudjelovanje

Sisak će se i ove godine pretvoriti u “Božićni grad”. Manifestacija je prvi put održana prošle godine, a obzirom na odlične reakcije i Siščana i sudionika programa, Grad i Turistička zajednica Grada Siska, ove su godine odlučili manifestaciju produžiti na 20 dana: od 4. do 24. prosinca.

U sklopu Božićnog grada održavat će se i Božićni sajam u Drugoj ulici, od križanja s Kranjčevićevom do križanja s Kukuljevićevom.
Iz Grada pozivaju sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe (osim pirotehničkih sredstava), koje u svom asortimanu imaju ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, licitarske proizvode, prehrambene proizvode, ali i druge predmete opće uporabe, da se prijave za sudjelovanje na Božićnom sajmu.

Prema zoni i namjeni lokacije, kako je utvrđeno Odlukom o davanju u zakup javnih površina i neizgrađenog (građevinskog) zemljišta za postavljanje privremenih objekata, dnevni iznos zakupnine za štand iznosi 6,00 kn/m2.

Prijave se zaprimaju do 26. studenoga 2013. godine do 16 sati u Upravnom odjelu za upravne, imovinsko pravne i opće poslove (Grad Sisak, Rimska 26). Sve informacije mogu se dobiti kod Ivice Malekinušića na brojeve telefona 044/510-187 ili na 099/219-2860.

Komentirajte