Naslovnica Sport Ostali sportovi Bogat vikend sisačkih strijelaca

Bogat vikend sisačkih strijelaca

Članovi ŠSK HVIDR-a Sisak nastupali su u Karlovcu i Vukovaru. Tihomir Iijević osvojio broncu na državnom natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, a s ekipom, uz Sinišu Lovrenovića i Hrvoja Orlića, memorijalni turnir “Sv. Mihovil”.

U Karlovcu 01.listopada 2016. održano je 21. Državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske. Sudjelovalo je 21 ekipa dragovoljaca i veterana. Najuspješniji veteran u streljaštvu iz Siska bio je Tihomir Ilijević koji je osvojio broncu, Gjorgji Arsoski osvojio je šesto mjesto, a Siniša Lovrenović završio je na devetom mjestu.
Ekipno su zauzeli zasluženo drugo mjesto

U Vukovaru je 02. listopada 2016. održan 12. memorijalni turnir “Sv. Mihovil”. Na turniru, jednako tradicionalno, nastupilo je pet natjecatelja iz sisačkog kluba “HVIDR-a SISAK”. Ekipa u sastavu Tihomir Ilijević, Siniša Lovrenović i Hrvoje Orlić osvojila je 1. mjesto sa 553 kruga. Pojedinačno je najuspješniji bio Tihomir Ilijević koji je osvojio srebro i Hrvoje Orlić koji je osvojio brončanu medalju.

Komentirajte