Naslovnica Sport Ostali sportovi Bez mnogo pripreme i s puno treme ipak nisu razočarale

Bez mnogo pripreme i s puno treme ipak nisu razočarale

Nova streljačka sezona u gađanju zračnim oružjem tradicionalno je otvorena u Zadru gdje su na streljani Mocire članice ŠSK “HVIDR-a Sisak”, u svojoj 4. sezoni nastupanja u 1. A ligi (Ž), osvojile 6. mjesto sa 1132 kruga. Pojedinačno je najbolja bila Patricia Marković sa 382 kruga. Martina Marković je pogodila 379 krugova dok je Acs pogodila 371 krug.
-Na žalost, zbog financijske neimaštine naše su djevojke nastupile bez ijednog pripremnog natjecanja. Tako da je doza treme bila čak i pojačano prisutna. Ipak nisu potpuno razočarale. Možda čak više sebe nego klub. Kako je drugo kolo za tri tjedna u Osijeku, nadamo se da ćemo barem kroz trening razbiti tu ogromnu količinu treme jer nema naznake da će se nešto promijeniti u klupskoj blagajni. – ističu iz ŠSK HVIDR-a Sisak.

Pojedinačno je u sklopu “B” lige gađao Dominik Kovačević. Samo u pratnji roditelja (bez trenera) nije bilo za očekivati da će ponoviti svoj rezultat sa treninga. Premijernih 556 krugova je priličan pad za Dominika koji je inače vrlo perspektivan strijelac.

Komentirajte