Naslovnica Sport Baseball Bejzbol: Porazi sisačkih seniora i kadeta

Bejzbol: Porazi sisačkih seniora i kadeta

U utakmici 2. kola PH za seniore ( grupa B ) bejzbolaši Siska na gostovanju u Zagrebu poraženi su od zagrebačke Medvednice rezultatom 15 : 0.

Od samog  početka utakmice Medevdnica je kontrolirala igru i rezultat. Dobrom igrom u obrani, posebno pitchera Medveda, Mandića Storksi nisu imali šanse doći u situaciju za osvajanjem boda. Na drugoj strani, pitcher Siska Đeferović, igrao je sa ozljedom te nije mogao pružiti svoj maksimum što su igrači Medvednice vrlo dobro iskoristili. Opravdanje za ovakav poraz Sisak može tražiti i u činjenici da nisu uspjeli održati ni jedan ozbiljniji trening od kraja prošle sezone. Zbog loših vremenskih uvjeta a na kraju i popolavljnenog terena odgođeno je i 1. kolo.

Za Sisak su igrali: Mahač , Brkašić ,Vanić, Salešević, Roksa , Kastmiler ,Medved , Matić, Stanišići, Đeferović, Kovač, Vegh, Mehinović i Ćorić.

Za Medvednicu su igrali: Kamenski ( 3 ), Magdalenić ( 2 ), Šket ( 1) , Mandić ( 2 ), , Polašek ( 2 ), Antolović ( 2 ), Finci (1 ), Strugar, Mektić ( 1 ), H. Jerbić ( 1 ) i D. Jerbić.

Sudac: Golub ( Zg ).

KADETSKO PH:

Kadeti Siska igrali su utakmicu 2. kola PH za kadete u Varaždinu i poraženi su sa 13 : 4 od Vindije.

Za Sisak su igrali: Došen, Krković ( 1 bod ), Likić, Petrović ( 1 ), Dankić ( 1 ), Grbavac ( 1 ), Jurković, Gobac i Pavelin.

Slijedeću subotu, 27.04. u 16, 00 sati na terenu BK Sisak Storksa u Vrbini igra se utakmica 3. kola PH za kadete između
BK Siska i BK Zagreba.

U nedjelju 28.04. u 14,00 sati  na terenu u Vrbini seniori igraju utakmicu 3. kola PH protiv Donata iz Zadra.baseball

Komentirajte