Naslovnica Sport Baseball Bejzbol: Poraz Siščana

Bejzbol: Poraz Siščana

U drugom kolu prvenstva Hrvatske u bejzbolu, Nada je na domaćem terenu uvjerljivo savladala Novi Zagreb 11:0 i u svojoj grupi dijeli prvo mjesto sa ekipom Olimpije koja je s malo manje uvjerljivim rezultatom 10:7 pobijedila ekipu Donata.

U zagrebačkom gradskom derbiju, Medvednica se dobro držala protiv Zagreba sve do četvrtog inninga kada je Matija Grofelnik udario HR za 3 boda, te je utakmica završila rezultatom 7:3 za Zagrebaše.

U Sisku je utakmica bila izjednačena sve do 7. inninga, kada je Vindija  u zadnja  3 inninga ostvarila 13 bodova za konačan
rezultat 17:7. Zbog izostanka nekoliko standardnih igrača Storksa priliku za svoj prvi nastup dobilo je pet juniora i kadeta kojima je to ujedno bio i prvi službeni nastup.

Za Sisak su igrali:  Mahač ( osvojio 4 boda ), Medved, Salešević, Roksa ( 1 ), Kastmiler, Krizmanić, Likić, Kralj, Matić, Petrović ( 1 ), Đeferović ( 1 ) i Kovač.

Za Vindiju su igrali: Glavica ( 4 ), Lekić ( 2 ), Farkaš ( 4 ), Kuzminski ( 2 ),Radošević ( 2 ), A. Kruhek, N. Kruhek ( 1 ),
Seglin ( 1 ), Kos ( 1 ) i Šalamun.

Sudac : Janđeli, Sk

Slijedeće subote, 20.10. Sisak na svom terenu igra protiv Medvednice , Zg.

Komentirajte