Naslovnica Sport Baseball Bejzbol: Poraz kadeta i pobjeda seniora Siska!

Bejzbol: Poraz kadeta i pobjeda seniora Siska!

U subotu su kadeti BK Siska poraženi na svom terenu od BK Vindije iz Varaždina rezultatom 11 : 8.U prva dva ininga siščani su imali vodstvo od 8 : 4 no u nastavku utakmice Varždinci osvajaju 7 bodova u tri napada a Sisak niti bod te se utakmica završava pobjedom Vindije.

Za Sisak su igrali: Kasunić, Mehinović ( osvojio 1 bod ), Brkašić ( 2 ), Petrović ( 1 ), Johnston ( 1 ), Jelenčić ( 1 ), Antolčić ( 1 ), Ćorić ( 1 ), Karat, Gobac i Rujevčić.

Kadetima su preostale još dvije utakmice, u utorak, 06.07. u Krlovcu protiv Olimpije i u srijedu, 07.07. protiv Medvednice.

Seniori su u subotu igrali u Zagrebu protiv Gajnica te ostvarili značajnu pobjedu. U predzadnjoj utakmici ovogodišnjeg natjecanja 1. B lige Storksi su slavili 13 : 8 te potvrdili 2. mjesto na tablici i ostali u utrci za prvo mjesto.
Odlično otvaranje utakmice Siska i vodstvo 5 : 1 u prvom inigu te odlična igra u nastavku. U slijedeća tri napada Sisak osvaja 6 bodova a Gajnicama ne dozvoljavaju osvajanje niti boda. Do kraja utakmice Gajnice osvajau 7 bodova a Storksi 2 te je konačni rezultat na kraju 13 : 8 za Sisak.

Za Sisak su igrali: Mahač ( 3 ), Salešević ( 2 ), Roksa ( 2 ), Vanić ( 1 ), Kastmiler ( 1 ),Matić ( 1 ), Krička ( 2 ), Stanišić ( 1 ), Đeferović i Mesić.

Za Gajnice su igrali: Ivančić ( 1 ), Cerinski ( 1 ), Stubičar ( 1 ), Lorenz ( 1 ),Frketić, Špoljar ( 1 ), Dobrilović ( 1 ), Kim, Lucić, Kos ( 2 ).

Sudac : Glasnović ( Zg ).

Slijedeće nedjelje, 11. srpnja Sisak igra posljednju utakmicu protiv zadarskog Donata i ta utakmica odlučuje o prvaku 1.B lige. Zadrani su u prednosti jer imaju samo jedan poraz a Sisak dva te da bi Storksi osvojili naslov prvaka trebaju pobijediti Donat sa 9 ili više bodova razlike. Kao i uvijek utakmica ova dva protivnika bit će neizvjesna i sigurno zanimljiva a igra se na pomoćnom terenu gradskog stadiona u 15,00 sati.

Komentirajte