Naslovnica Izbori Lokalni izbori 2017 Andrija Rudić u borbu za još jedan mandat pod motom “Za siguran...

Andrija Rudić u borbu za još jedan mandat pod motom “Za siguran razvoj”

„Za siguran razvoj“ naziv je koalicije koja će na izvorima za Vijeće Grada Kutine na lokalnim izborima nastupiti sa zajedničkom listom. Sporazum o tome su potpisale stranke: SDP, HSS, Bandić Milan 365 stranka rada i solidarnosti, Laburisti, SDA, Demokratska stranka umirovljenika i Blok umirovljenici zajedno. 

Koalicija na izborima za gradonačelnika podržava kandidata Andriju Rudića, predsjednika SDP-a Kutina koji predvodi koaliciju „Za siguran razvoj“

“Koalicija za siguran razvoj je koalicija koja je svojim radom i rezultatima pokazala da može ujediniti i one koji su bili na različitim stranama na početku mandata. Na ove izbore izlazim zajedno u jakom sastavu sa ciljem da ponovo budemo najjača lista, koja će i dalje okupljati i stvarati nove vrijednosti za Kutinu.
Gradski proračun i gradski sustav prije četiri godine preuzeli smo u zaista teškom financijskom stanju. Nakon ove četiri godine Kutina izgleda puno bolje. Financijski smo stabilan Grad koji je riješio najgore probleme ogromnih dubioza od više od 45 milijuna kn. Borili smo se sa raznim interesnim skupinama koje su stvorile svoje mreže u cijelom gradskom sustavu i sada mogu slobodno reći da smo stvorili okruženje u kojem se svima ravno pravno otvaraju mogućnosti za rad i poslovanje i ostvarivanje osobnih ambicija. U donošenje odluka uključili smo i udruge proistekle iz Domovinskog rada i njima zahvaljujem na primjerenoj suradnji u zaštiti interesa Grada.” –  rekao je Rudić prilikom potpisivanja koalicije.

Komentirajte