Naslovnica Vijesti Sisak Aktivna Hrvatska u Sisku ipak u četvrtak

Aktivna Hrvatska u Sisku ipak u četvrtak

Vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska sezonu treninga na otvorenom nastavlja u Sisku. Trening će se održati u četvrtak, 4. lipnja u 18.30 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića (kod sata). Prvotni termin treninga planiran za subotu odgođen
je zbog najavljenog nestabilnog vremena.

Trening vlastitom tjelesnom težinom vodit će mladi Siščanin Patrik Kramarić, aktualni plivački prvak Hrvatske na 50m prsno: ”Veselim se treningu u Sisku i što ćemo upravo iz mog rodnog grada poslati poruku o važnosti tjelovježbe i brige za zdravlje cijeloj Hrvatskoj. Zbog koronavirusa ta je poruka važnija nego ikada prije. Sam trening bit će zanimljiv i edukativan te vjerujem da će vježbači u Sisku uživati ali i naučiti puno toga što će prenijeti svojim najbližima!” – kaže Patrik.

Patriku će se kao treneri pridružiti kolege sa zagrebačkog Kineziološkog fakulteta Lukrecija Dragić i Ivan Antunović dok će program voditi Renata Sopek.
Uz trening vlastitom težinom, vježbače će o važnim zdravstvenim pitanjima savjetovati liječnici Hrvatske liječničke komore. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora dok se trening održava u suradnji s gradom Siskom.

Vježbači će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu i Hrvatsku liječničku komoru partneri projekta su Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.

Komentirajte